“Haldu Groep en ik weten heel goed
wat we aan elkaar hebben”

-Timmerman Michel Meijer-

Over  Michel

Michel Meijer is sinds 1992 actief als timmerman. Michel is 46 jaar en werkt sinds een jaar of vijf voor de Haldu Groep.

“Zij hebben mij benaderd toen ik een hele korte tijd thuis zat zonder werk. Mijn gegevens kregen zij via het UWV. De klik was er snel en ik kon aan de slag.”

Michel woont in Spijkenisse en doet voor de klanten van Haldu Groep voornamelijk timmerwerk op projecten in Zuid-Holland. “Maar ik kan mij herinneren dat ik ook wel eens aan de slag ben geweest in Haarlem. Ik ben flexibel en breed inzetbaar op allerlei timmerwerk. De laatste jaren ben ik veel actief in de afbouw. Mijn werk voor Haldu Groep combineer ik met mijn werk voor Velux Nederland. Voor hen ben ik montagepartner voor het plaatsen van dakramen.”

“Ik ben flexibel en breed inzetbaar
op allerlei timmerwerk”

Michel is blij met Haldu Groep.

“Ze hebben voldoende werk en de betalingen zijn correct en precies op tijd. Zij respecteren mijn eisen en daardoor is onze werkrelatie al lange tijd goed. Ze weten dat ik werk wil in de afbouw en bieden bij mij dus geen betontimmerwerk aan. Ik ben goed opgeleid, ervaren en gecertificeerd en in deze drukke bouwtijden is daar veel behoefte aan. Daarmee ben ik verzekerd van een gestage stroom werk. Haldu Groep en ik weten heel goed wat we aan elkaar hebben.”

Kritisch op de kwaliteit

Michel krijgt ruim op tijd de gegevens door van nieuw werk. “Doorgaans krijg ik dan ook de werkzaamheden door. Dat is prettig, want je weet vooraf waar je heen gaat en wat je er moet doen. Dit plant voor jezelf een stuk rustiger.” Michel heeft van Haldu Groep professioneel gereedschap in bruikleen, en heeft zelf gereedschap. “Ik ben goed voorzien en heb een grote bedrijfswagen. Ook werk ik graag netjes. Ik werk liever een uur langer door op een klus, dan dat ik klaar ben maar niet achter het eindresultaat sta. Als ik niet tevreden ben over mijn timmerwerk, zou ik het liever ter plekke slopen en opnieuw opbouwen dan weggaan.”

Michel weet als geen ander dat veiligheid op de bouwplaats van cruciaal belang is.

“Ik probeer alle veiligheidregels goed in acht te nemen. Dat ben je toch verplicht aan jezelf en je collega’s. Haldu Groep verstrekt mij de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals werkschoenen en een helm, en die gebruik ik allemaal.”

Bij Haldu Groep heeft Michel een goed contact met de werkcoach.

“Mocht er een probleem zijn, dan weet ik dat ik altijd bij de werkcoach terecht kan. Haldu Groep onderneemt dan á la minute actie.”

Veiligheid
voorop!

Wat doet Michel in zijn vrije tijd

Als ik niet aan het werk ben dan ga ik graag vissen. Lekker langs de sloot zitten en dan helemaal tot rust komen. Ik kan uren nar een dobbertje turen. Heerlijk!

Daarnaast ben ik supporter van Ajax. Dat zullen niet alle collega’s mij in dank afnemen, maar ik ben al supporter sinds de jaren ‘ 90.

Een andere hobby van mij is motor rijden. Zodra de eerste lente zon zich laat zien, ga ik er graag in het weekend op uit met mijn motor vrienden. Meestal toeren we in Nederland, maar soms gaan we een weekendje naar het buitenland.